E fa'apefea ona fa'avasega le masini fa'afoma'i?

O le fa'avasegaga sa'o o lau 'oloa fa'afoma'i o le fa'ailoga lea o le ulufale atu i le maketi, O le iloa o lau masini fa'afoma'i o le fa'avasegaga e taua tele aua:
-O le fa'avasegaina o oloa o le a iloa ai mea e tatau ona e faia ae e te le'i fa'atauina fa'aletulafono lau oloa.
-O le faʻavasegaga o le a fesoasoani ia te oe e faʻavae manaʻoga i le taimi o le atinaʻeina o oloa, faʻapitoa faʻataʻitaʻiga.ma pe faʻafefea ona ulufale i lau maketi.
-O le faʻavasegaina o se vaega taua i le fuafuaina pe o le a le tele o le a e teu faʻafaigaluega e ulufale ai i lau masini e maketi faaletulafono ma avatu ia te oe se manatu faigata pe o le a le umi e alu ai.
Ona o lenei mea, o le a ou tuʻuina atu ia te oe sina taʻiala e te malamalama atili ai i le mea e fai ma le auala e fai ai.
O mea o lo'o mulimuli mai e le o se ta'iala atoatoa i tu'uina atu fa'atulafonoina, ae e tatau ona tu'uina atu ia te oe ni ta'iala autu ma fa'atonuga ile fa'avasegaina.
O iinei o le a matou lisiina ai "3 maketi autu" e pei ona i lalo:
1. US Food & Drug Administration, Center for Devices & Radiological Health (FDA CDRH);O le US FDA faʻavasegaina masini faʻafomaʻi i se tasi o vasega e tolu - Vasega I, II, poʻo le III - faʻavae i luga o latou lamatiaga ma faʻatonuga faʻatonutonu talafeagai e tuʻuina atu. se fa'amautinoaga talafeagai o le saogalemu ma le aoga. mo se fa'ata'ita'iga o le vevela numera ma le vevela infrared ua fa'avasegaina i le vasega II.
Komisi 2.European, e tusa ai ma le Journal of European Union Regulation (EU) MDR 2017/745 Annex VIII, faʻavae i luga o le umi o le faʻaaogaina, osofaʻiga / Non-invasive, malosi poʻo le leai o se masini, o masini o loʻo i totonu o le vasega I, vasega IIa, Vasega IIb ma le vasega III.Mo se fa'ata'ita'iga o le mata'itū toto maualuga o le lima pito i luga ma le faiga o tapulima o le Vasega IIa.
3.China National Medical Products Administration, e tusa ai ma Tulafono Faatonutonu i luga o le vaavaaiga ma le Pulega o masini faafomai (NO. 739 o le Fono a le Setete), e faavae i luga o le tulaga lamatia o masini faafomai, ua vaevaeina i latou i 3 tulaga, vasega I, vasega II ma vasega III.foi Saina NMPA ua tuʻuina atu le faʻavasegaina o masini faʻafomaʻi ma faʻafouina mai lea taimi i lea taimi.Mo se faʻataʻitaʻiga o le stethoscope o le vasega I, thermometer ma le toto maualuga o le vasega II.
Mo le fa'avasegaina fa'avasegaina ma isi atunu'u ala fa'avasegaina, e tatau ona tatou usita'ia tulafono fa'atatau ma ta'iala.


Taimi meli: Feb-13-2023